• Zelf samengestelde kaarsen

Hier kunt u zelf uw kaars samenstellen. Kies een vorm, een of meerdere kleuren, en/of een geur.

a. Kleine kaarsen zijn het meest geschikt voor geuren. Ook kunt u aangeven of de kaars licht moet geuren of wat zwaarder. 

b. Drijfkaarsen zijn niet geschikt voor geuren.

c. Door het toevoegen van een geur kan de kleur veranderen. Ik zal u daarover berichten als dat gebeurd.

d. Het is mogelijk om proefpakketjes voor geuren aan te vragen. 5 waxinelichtjes voor €1,75, en u kunt de geuren zelf samenstellen.

e. Het is ook mogelijk om eerst de kleuren te bekijken. Stuur een voldoende gefrankeerde enveloppe naar onderstaand adres (zie onder informatie bij bedrijfsgegevens), dan stuur ik u samples van kaarsvet, zodat u een mooie kaars kunt samenstellen volgens uw eigen smaak of huiskleuren. Of vraag of ik toevallig nog een kaars of restjes in die kleur heb staan en een foto wil maken. De kleur kan dan wel iets afwijken.

f. Het is niet mogelijk om kaarsen te beschrijven of een tekst erop te plakken. Ik kan het lont wel langer maken, zodat u zelf een tekst eraan kan hangen.

g. Mocht u nog vragen hebben, of een heel speciale wens oid, dan kunt u me altijd bereiken via e-mail of telefoon op de openingstijden (zie onder informatie bij bedrijfsgegevens).

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zelf samengestelde kaarsen

  • Model: Zelf samengesteld
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,00


Beschikbare opties:


Tags: zelf, samengestelde, kaarsen